Seminar de informare a tinerilor cu privire la Programele de suport în afaceri organizat la USM

Joi, 03 noiembrie 2016, la ora 13,30, în sala Senatului a USM (Blocul Central, etajul II) va avea loc Seminarul de informare a tinerilor – studenți, masteranzi, tineri cercetători a USM, cu privire la Programele de suport în afaceri, desfășurat de către ODIMM – Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.

Acest Seminar este organizat la USM cu suportul Incubatorului de Inovare „Inventica-USM” și Oficiului de Transfer Tehnologic (OTT) al USM.

Scopul Seminarului constă în informarea tinerilor (studenți, masteranzi, tineri cercetători) din cadrul USM despre Programele naționale și internaționale în domeniul inițierii și dezvoltării unei afaceri. ODIMM este o instituție publică, care dezvoltă și implementează programe și instrumente de suport a sectorului IMM cu scopul creșterii performanței și nivelului de competitivitate a acestuia, contribuind la crearea de noi locuri de muncă și la dezvoltarea durabilă a țării.

Se preconizează ca respectivul Seminar să contribuie la sporirea gradului de informare și la creșterea interesului tinerilor (studenți, masteranzi, tineri cercetători) față de inițierea unei afaceri în Republica Moldova.

De asemenea, în cadrul respectivului Eveniment, va fi oficial lansată Ediția a III-a a Concursului Târgul start-up-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative”, organizat în cadrul Incubatorului de Inovare „Inventica-USM”, care va avea loc în luna decembrie 2016 la USM.

         Va asteptam cu drag să participați la respectivul Eveniment!  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>