Vă invităm să participați la Concursul ”Cea mai bună idee inovațională”

  Stimați studenți, masteranzi, doctoranzi și tineri cercetători ai USM! Vă informăm de oportunitatea de a participa la Concursul ”Cea mai bună idee inovațională”, ce va avea loc în data de 14 decembrie 2016 sub egida AITT, AȘM și AGEPI.  

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proporietatea Intelectuală organizează concursul ”Cea mai bună idee inovațională” în scopul de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a țării, precum și la identificarea celei mai viabile idei de afacere în domeniul inovațiilor.

Concursul este deschis pentru participarea studenților, masteranzilor, doctoranzilor sau tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, care au o idee inovațională de afaceri și doresc să inițieze sau să acheter levitra dezvolte propria afacere în următoarele domenii: Materiale, tehnologii și produse inovative; Tehnologii informaționale; Eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă; Biomedicină și Sănătate; Biotehnologii și Industria alimentară.

Concursul include trei etape: prezentarea de către participant a ideii de afacere în fața comisiei de experți; evaluarea dosarelor depuse; ceremonia de premiere. Evenimentul este preconizat a se desfășura pe data de 14 decembrie. Toți doritorii de a se înscrie la concurs, sunt invitați să depună următoarele documente:

  1. Cerere-tip de participare;
  2. Descrierea planului de afaceri conform criteriilor de prezentare (vedeți Anexa).

Evaluarea se efectuează inclusiv în baza prezentării ideii inovaționale in fața Comisiei de evaluare de către autorul/autorii proiectului. Participanții trebuie să respecte termenul limită de prezentare a dosarelor. La solicitarea organizatorilor, participanții trebuie sa prezinte acte oficiale acheter ventoline sau alte dovezi care să demonstreze veridicitatea informațiilor în concurs. În cazul depistării informației false sau plagiate, dosarele sunt excluse din concurs.

Câstigătorul concursului va obține premiul de 10 000 lei și va fi înscris automat în concursul proiectelor de transfer tehnologic,obținând șansa de a primi finanțare de 1 000 000 lei pentru implimentarea ideii inovaționale de afacere, locul II – 7 mii lei; locul III – 5 mii lei; locul IV – 2 mii lei.

Dosarele de participare se vor depune personal sau pe adresa de email concurs@aitt.md până la 5 decembrie 2016.

Pentru mai multe detalii accesați www.aitt.md sau apelați numerele de telefon: 022 88 25 65 // 022 88 25 68

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>