DESFĂȘURAREA EDIȚIEI A III-a A CONCURSULUI TÂRGUL START-UP-URILOR „CELE MAI BUNE IDEI DE AFACERI INOVATIVE” LA USM – VINERI, 23 DECEMBRIE 2016, Sala 222 / Bloc IV

Vă informăm cu drag, că la Universitatea de Stat din Moldova, în cadrul Incubatorului de Inovare „Inventica-USM”, în data de 23 Decembrie 2016, în sala 222 Bloc IV, începând cu ora 11,00 va avea loc Ediția a III-a a Concursului Târgul start-up-urilor „Cele mai bune idei de afaceri inovative”.

Organizarea şi desfăşurarea Concursului destinat stimulării şi susţinerii ideilor de afaceri inovative studenţeşti – Târgul start-up-urilor “Cele mai bune idei de afaceri inovative” (Ediţia a III-a), reprezentă Concursul celor mai eficiente Planuri de afaceri inovative.

În cadrul Târgului start-up-urilor vor fi prezentate sovaldi prix Planurile de afaceri inovative elaborate de către studenții Universității de Stat din Moldova.

În Program sunt planificate a fi prezentate, audiate și susținute public Planuri de afaceri inovative, care vor fi evaluate de către un competent Juriu constituit din profesioniști, inclusiv din practicieni cu experiență.

În urma audierii și evaluării Planurilor de afaceri inovative vor fi anunțați câștigătorii și acordate premii.

Cele mai bune Planuri de afaceri inovative, câştigătoare a Concursului, vor fi recomandate pentru expertizare în cadrul AITT în vederea obţinerii statutului de rezidenţi ai Incubatorului de Inovare „Inventica-USM” de către autorii acestora.

Evenimentul este parte componentă a programului de realizare în anul 2016 a Proiectului „Fortificarea Rețelei de mentorat a Incubatorului de acheter lasix inovare „Inventica USM”, susținut de către Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT).

Invităm pe toți cei interesați să participe la acest important Eveniment de susținere a ideilor inovative studențești !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>