Selectarea Echipei manageriale a start-up-urilor Incubatorului de Inovare „Inventica-USM”

Incubatorul de Inovare „Inventica-USM” organizează selecția Echipei manageriale a start-up-urilor; un eficace instrument care să le dea încredere studenților și tinerilor cercetători în reuşita materializare în practică a ideilor de afaceri inovative.

Echipa managerială a start-up-urilor Incubatorului de Inovare „Inventica USM” va fi formată din trei membri (un manager de operațiuni, un manager promovare si marketing, un manager de evenimente) cu spirit de iniţiativă, viziuni inovative şi buni organizatori.
magazin haberleri
Pentru participare la Concursul de selectie Echipele vor prezenta următoarele documente:

  • cererea de participare;
  • CV-urile membrilor Echipei.
  • Programul de activitate a Echipei:
  • obiectivele specifice şi rezultatele planificate;
  • descrierea activităţilor preconizate;
  • planul de realizare a proiectului cu indicarea termenelor de realizare şi a rezultatelor preconizate la fiecare etapă, mijloacele financiare necesare pe etape.

Echipa managerială a start-up-urilor selectată își va asuma responsabilitatea de realizare a Programului de activitate propus.

Totodată, aceasta va participa activ, împreună cu echipa de proiect a Incubatorului „Inventica-USM” la organizarea și desfășurarea activităților efectuate în cadrul Incubatorului de inovare.

Data limită de depunere a documentelor cerute este 02 aprilie 2017, sala 308/C a Universității de Stat din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>